Search
Close

Home Archive Hasznos szolgáltatások Különleges pozsonyi utak, utazások Szlovákiába

Különleges pozsonyi utak, utazások Szlovákiába

0 Comments

Posted by Jakub  January 13, 2018  Leave a comment

PozsonyKülönleges
Ha valamilyen további információt kíván vagy könyvet szeretne, esetleg bármelyik lejjebb felsorolt ajánlat érdekli, kérjük írjon nekünk a e-mail címre.
Privát pozsonyi félnapos kirándulás
Fedezze fel az óvárost egy professzionális idegenvezetővel (angol, német és más nyelvek is kérhetőek) – egy három órás séta 80 euró/csoport.
Privát pozsonyi egész napos kirándulás
Fedezze fel az óvárost egy professzionális idegenvezetővel (angol, német és más nyelvek is kérhetőek) – egy hat órás séta 100 euró/csoport.
Kis-kárpátoki kirándulás
Egy kis-kárpátoki kirándulás – 125 euró/csoport, amely magában foglalja a modori (Modra) kerámia manufaktúra, a vöröskői (Cerveny Kamen) várkastély és a bazini (Pezinok) Kis-Kárpátok Múzeum meglátogatását és borkóstolást – az ár tartalmazza a belépőket a múzeumba, a kerámiamanufaktúrába, a várba, a borkóstoló árát, egy Mercedes gépkocsit sofőrrel és egy idegenvezetőt (a kirándulás időtartama 4-5 óra).
Liba fesztivál
Az egyik legfontosabb gasztronómiai élmény a pozsonyi régióban az őszi és téli hónapok alatt a liba fesztivál. Ne hagyja ki a számos specialitást, pl. a libamájat vagy a töltött libát krumplilepénnyel tálalva, a savanyú káposztát és természetesen a kis-kárpátoki ízletes borokat. A legjobb, ha a fesztivált egy tradicionális étteremben élvezi egy felújított parasztházban valamelyik Pozsony melletti faluban. Próbálja ki ezt a helyi hagyományt. Az út ára magában foglalja az éttermi helyfoglalást, és egy luxusautóval, sofőrrel való szállítást. – 45 euró/fő (minimum 2 fő)
Romantikus vacsora
Töltsön egy romantikus estét egy nagyszerű vacsorával egy tipikus pozsonyi étteremben, a Kék Csillagban (Modrá Hviezda). A vacsorát egy külön helységben szolgálják fel a szlovák filharmónia klasszikus zenét játszó vonós hármasának kíséretében. Az ár magában foglalja az étteremben lévő privát helység bérleti díját 2 órára és a három zenész egyórás zenéjét. Csak a fizető vendégek számára. – 220 euró/este (legalább 2 fő)
HegyekMagas Tátra (Vysoké Tatry)
A Magas-Tátra hegyvonulata gyönyörű példája az alpesi természetnek Szlovákia északi részén, csak az alpesi vidékeknél kevesebb turistával. Ha csak egy Pozsonyon kívüli kirándulásra maradna ideje, valószínűleg a Magas-Tátrába menne.
Hotelek és hostelek
Szállodák a Magas-Tátrában
Petra vendégház a Magas-Tátrában
Horal panzió Magas-Tátrában
Felicia vendégház, Tátralomnyic (Tatranská Lomnica)
Fényképek
Téli fényképek a Magas-Tátrából
Alacsony-Tátra (Nízke Tatry)
Szállodák
Szállodák az Alacsony-Tátrában
Tina Penzió, Alacsony-Tátra
Loretta kunyhó, Alacsony-Tátra
RégiókKelet-Szlovákia
Bártfa (Bardejov)
Kassai információk a Cassovia.sk honlapon – Szlovákia második legnagyobb, gazdag történelmi múlttal és egyedi műemlékekkel rendelkező városa.
Szepesség – Szlovákia egyik szép, gazdag kulturális, történelmi és természeti örökséggel rendelkező, de kevésbé ismert régiója.
Közép-SzlovákiaHotelek
Stará Horáren hegyi ház, Dobsina
Villa Juno, Liptó
U Jolanky vendégház, Liptó
Miloslav vendégház, Liptó
Jenco vendégház, Liptó
Martin Bendis vendégház, Liptó

Fürdők
Szlovákia híres fürdőiről – egy főre számítva Európa forrásvizekben leggazdagabb országa, számos különböző betegségeket bizonyítottan gyógyító gyógyvízzel. És ami a legjobb, az árak a fürdők többségében sokkolóan alacsonyak.

Taxi Bratislava Vienna Airport

A Szlovák Idegenforgalmi Kamara fürdőkkel kapcsolatos honlapja

Kastélyok
Szlovákiai kastélyok
További szállodák
Hotel Korzo, Érsekújvár (Nové Zámky)
Banderium Panzió, Komárom (Komárno)
Maxim Guesthouse, Bojnice

More for you

Was it helpful?
Yes

Be first one to vote!

No

Author & Credits

Author

Jakub

Copyright: © 2018, Jakub Zilincan, bratislavaguide.com

Images credit: author

Post a comment

Top attractions in Bratislava

About

Welcome to Bratislava - little big city in the heart of Europe. This guide is written by locals, just for you. Enjoy!

© 2012 - 2018 by Jakub Zilincan & folks. All Right Reserved.

Site by: Barono Websites