IDJRS

  • Aktulis lehetsgek:
    0 C

SZLLS

a bratislavaguide.com -rl

Bratislava Guide - Magyar

Pozsony - Pozsonyi útikalauz, Pozsonyi térkép, információ turistáknak - Pozsony, SzlovákiaÜdvözöljük Önöket a www.BratislavaGuide.com weboldalán. Oldalunk fő célja megismertetni önökkel ezen izgalmas és sokszinű közép-európai föváros minden szépségét és érdemét. Aktuális információkkal szolgálunk Pozsony fő turisztikai nevezetességeiröl, városnéző sétáiról, képzett idegenvezetőkkel, számos olyan helyeszínről tájékoztatunk, melyeket az átlagos útmutató-kalauzokban nem is említenek.

Pozsony, Szlovákia fővárosa, mintegy 450 000 lakosával, a Duna partján, nem több mint 60km-re Bécs (Ausztria) városától helyezkedik el. Ha még sosem jártak Pozsonyban, kérjük, tekintsék meg fotógalériánkat. Nagyon büszkék vagyunk saját online térképünkre a Google keresőprogram eggyütműködésével. Ez a térkép, nyomtatás lehetőségével, lehetővé teszi kikeresni a megfelelő utat például az Óvárosba barmelyik hotelből és úgyszintén megismerni más utakat a város közelében.

Az oldal bal felén található narancssárga panel tartalmazza a legfrissebb információkat az aktuális és a közeljövőben megrendezésre kerülő rendezvényekről, hasznos informaciókat találhat a repülőtéri fuvarokról, városnéző sétákról, aktuális időjárásjeléntésröl, autókölcsönzésről és nem utolsósorbann száláshelyekről a Bratislava Hotels weboldal együttmüködésével.

Az oldal job oldalán, zöld színnel elválasztott panelbenn, éttermekröl, szórakozóhelyekröl, bevásárló valamint üzletközpontokról, és praktikus tanácsokról olvashatunk. Az itt megtalálható hasznos tanácsok, munkatársainak, illetve az ide látogató turisták alapján összegyüjtött ajánlásokat tartalmazzák, tehát nem fizetett hirdetések, ellenketö esetbenn külön fel van tüntetve, hogy reklámról van szó. Szeretnénk ha a Bratislava Guide egy objektív, bő és hasznos információkkal ellátott online kalauz lenne az önök számára. Bármilyen észrevételeiket, kérdéseiket, javaslataikat szívesen fogadjuk az info@bratislavaguide.com e-mail cimre.

This text available at: http://www.bratislavaguide.com/magyar