IDJRS

  • Aktulis lehetsgek:
    0 C

SZLLS

a bratislavaguide.com -rl

Különleges pozsonyi utak, utazások Szlovákiába

Pozsony

Különleges
Ha valamilyen további információt kíván vagy könyvet szeretne, esetleg bármelyik lejjebb felsorolt ajánlat érdekli, kérjük írjon nekünk a info@bratislavaguide.com e-mail címre.

Privát pozsonyi félnapos kirándulás
Fedezze fel az óvárost egy professzionális idegenvezetővel (angol, német és más nyelvek is kérhetőek) – egy három órás séta 80 euró/csoport.

Privát pozsonyi egész napos kirándulás
Fedezze fel az óvárost egy professzionális idegenvezetővel (angol, német és más nyelvek is kérhetőek) – egy hat órás séta 100 euró/csoport.

Kis-kárpátoki kirándulás
Egy kis-kárpátoki kirándulás – 125 euró/csoport, amely magában foglalja a modori (Modra) kerámia manufaktúra, a vöröskői (Cerveny Kamen) várkastély és a bazini (Pezinok) Kis-Kárpátok Múzeum meglátogatását és borkóstolást – az ár tartalmazza a belépőket a múzeumba, a kerámiamanufaktúrába, a várba, a borkóstoló árát, egy Mercedes gépkocsit sofőrrel és egy idegenvezetőt (a kirándulás időtartama 4-5 óra).

Liba fesztivál
Az egyik legfontosabb gasztronómiai élmény a pozsonyi régióban az őszi és téli hónapok alatt a liba fesztivál. Ne hagyja ki a számos specialitást, pl. a libamájat vagy a töltött libát krumplilepénnyel tálalva, a savanyú káposztát és természetesen a kis-kárpátoki ízletes borokat. A legjobb, ha a fesztivált egy tradicionális étteremben élvezi egy felújított parasztházban valamelyik Pozsony melletti faluban. Próbálja ki ezt a helyi hagyományt. Az út ára magában foglalja az éttermi helyfoglalást, és egy luxusautóval, sofőrrel való szállítást. – 45 euró/fő (minimum 2 fő)

Romantikus vacsora
Töltsön egy romantikus estét egy nagyszerű vacsorával egy tipikus pozsonyi étteremben, a Kék Csillagban (Modrá Hviezda). A vacsorát egy külön helységben szolgálják fel a szlovák filharmónia klasszikus zenét játszó vonós hármasának kíséretében. Az ár magában foglalja az étteremben lévő privát helység bérleti díját 2 órára és a három zenész egyórás zenéjét. Csak a fizető vendégek számára. – 220 euró/este (legalább 2 fő)

Hegyek

Magas Tátra (Vysoké Tatry)
A Magas-Tátra hegyvonulata gyönyörű példája az alpesi természetnek Szlovákia északi részén, csak az alpesi vidékeknél kevesebb turistával. Ha csak egy Pozsonyon kívüli kirándulásra maradna ideje, valószínűleg a Magas-Tátrába menne.

Hotelek és hostelek
Szállodák a Magas-Tátrában
Petra vendégház a Magas-Tátrában
Horal panzió Magas-Tátrában
Felicia vendégház, Tátralomnyic (Tatranská Lomnica)

Fényképek
Téli fényképek a Magas-Tátrából

Alacsony-Tátra (Nízke Tatry)
Szállodák
Szállodák az Alacsony-Tátrában
Tina Penzió, Alacsony-Tátra
Loretta kunyhó, Alacsony-Tátra

Régiók

Kelet-Szlovákia
Bártfa (Bardejov)
Kassai információk a Cassovia.sk honlapon – Szlovákia második legnagyobb, gazdag történelmi múlttal és egyedi műemlékekkel rendelkező városa.
Szepesség – Szlovákia egyik szép, gazdag kulturális, történelmi és természeti örökséggel rendelkező, de kevésbé ismert régiója.

Közép-Szlovákia

Hotelek
Stará Horáren hegyi ház, Dobsina
Villa Juno, Liptó
U Jolanky vendégház, Liptó
Miloslav vendégház, Liptó
Jenco vendégház, Liptó
Martin Bendis vendégház, Liptó

Fürdők
Szlovákia híres fürdőiről – egy főre számítva Európa forrásvizekben leggazdagabb országa, számos különböző betegségeket bizonyítottan gyógyító gyógyvízzel. És ami a legjobb, az árak a fürdők többségében sokkolóan alacsonyak.


A Szlovák Idegenforgalmi Kamara fürdőkkel kapcsolatos honlapja

Kastélyok
Szlovákiai kastélyok

További szállodák
Hotel Korzo, Érsekújvár (Nové Zámky)
Banderium Panzió, Komárom (Komárno)
Maxim Guesthouse, Bojnice

This text available at: http://www.bratislavaguide.com/kulonleges-pozsonyi-utak-utazasok-szlovakiaba